Premiu pentru gama Z.E. a Renault Trucks
Home Camioane Premiu pentru gama Z.E. a Renault Trucks
CamioaneNoutatiTehnologie

Premiu pentru gama Z.E. a Renault Trucks

73

Renault Trucks a câștigat un premiu „Environmental Care – Manufacturer” VR Award, oferit de revista germană VerkehrsRundschau, pentru gama sa Z.E. de vehicule 100% electrice.Premiile VR Awards, oferite de revista VerkehrsRundschau, onorează producătorii de vehicule și specialiștii din logistică și transporturi care s-au remarcat în domenii precum protecția mediului, tehnologia digitală sau perfecționarea continuă.

La a doua ediție VR Awards, organizată săptămâna trecută la Munchen, Renault Trucks s-a impus la categoria Protecția Mediului – Producători. Acest premiu a fost oferit pentru gama electrică Renault Z.E.

”Renault Trucks pune mobilitatea electrică în centrul strategiei sale. Am investit rezerve semnificative în cercetarea și dezvoltarea în acest sector. Suntem mândri de camioanele noastre electrice, acum produse în serie, care contribuie la îmbunătățirea calității vieții din centrele urbane”, a declarat Frédéric Ruesche, Director General al Renault Trucks Germania.

Cu o gamă completă de vehicule electrice, de la 3,1 la 26 de tone, Renault Trucks îndeplinește cerințele actuale și cele viitoare ale profesioniștilor care operează în mediul urban. Vehiculele electrice sunt ideale pentru aplicații precum colectare de deșeuri sau distribuție. Ele permite efectuarea de curse silențioase la ore neconvenționale, crescând calitatea vieții locuitorilor din zonele unde sunt folosite. Camioanele grele electrice D Z.E. și D Wide Z.E. sunt produse la fabrica Renault Trucks din Blainville-sur-Orne (Franța).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

FeroviarNoutati

Calea ferată Predeal – Brașov

Durata execuției lucrărilor de modernizare a secțiunii Predeal – Brașov va fi...

Noutati

Parcarea de la terminalul Plecări din fața Aeroportului Otopeni se închide de luni, 9 septembrie

Începând de luni, 09.09.2024, ora 9.00, parcarea din fața terminalului Plecări al...

Noutati

Familia Salameh cumpără terminalul de GPL Octogon din portul Constanța

Nawaf Salameh Family Office, care deţine producătorul de băuturi spirtoase şi vinuri...

CamioaneNoutati

IAA 2024: Premieră mondială MAN eTGL

MAN Truck & Bus va prezenta noul MAN eTGL luna aceasta, în...